Фискална ролна 76-80

Термална ролна со димензија од 76 до 80 мм.

Квалитетна термална хартија за фискален принтер, медицински апарти, со димензија од 76, 77, 78, 79, 80  мм со голем намотај.

Цена: 45 Денари