Маркетинг материјали > Меморандум А4

Меморандум А4 една боја 80 гр

Меморандуми формат А4, на 80 гр. фотокопирна хартија во една боја, плава, црвена, зелена, црна.

цена по парче 1,00 денари минимална количина 500.

Цена: 1 Денари