Маркетинг материјали > Рекламни паноа

Банер

Банер  со разни димензии, изработен на ПВЦ фолија, ПВЦ самолеплива хартија, Картон, заштитени од надворешно влијание, со нитни за закачување.

Цена од м2.

Цена: 900 Денари