Маркетинг материјали > Визит Карти

Двострани 1000 Визит карти

Двострани Визит карти во колор, 1000 парчиња

Двострани Визит карти во колор , димензија, 85х55, 90х50 и други, изработени на 300 гр. кунздрук картон бел

Цена: 1600 Денари